Disclaimer

De website met internetadres http://www.ronmeijeren.nl en alle informatie die hieronder is geplaatst, is gericht op particulieren/bedrijven die ge├»nteresseerd zijn in onze werkzaamheden. Deze website bevat oorspronkelijke idee├źn, teksten en figuren. De intellectuele (eigendoms)rechten aangaande deze website berusten bij Ron Meijeren. Ron Meijeren behoudt al haar rechten voor.

Ron Meijeren staat niet toe dat u delen van deze site kopieert. Afgezien van deze beperkte toestemming is ieder ander gebruik, geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ron Meijeren,verboden.

Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kunt u indienen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Aan de inhoud van deze site is grote zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd voor eventuele fouten in de tekst. Ron Meijeren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid. Ron Meijeren behoudt te allen tijde het recht de inhoud van deze site om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.

De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie.

Elk bericht dat u per elektronische post naar deze website stuurt wordt op een vertrouwelijke basis behandeld.  Privacy gevoelige informatie wordt bij eventuele reproductie, publicatie of anderszins weggelaten.

Bepaalde links op deze site leiden naar hulpbronnen die door een derde partij worden onderhouden en over wie Ron Meijeren geen controle kan uitoefenen. Ron Meijeren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van informatie neergelegd in deze hulpbronnen.

 

Contact

Ron Meijeren
Joke Smitstraat 3
5122 KB  Rijen
Tel.: 0161-231776
Fax: 0161-850979
Mob.: 06-12263417
Email: info@ronmeijeren.nl

Naar contactformulier

  • Metsel
  • tegel
  • stucwerken

Copyright 2012 | Ron Meijeren | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Contact | Ontwerp & Realisatie: Dlogic